Izrada Web Rešenja

Naš stručni tim za Web razvoj i digitalne strategije koristi najsavremenije tehnologije i najbolje prakse za kreiranje prilagođenih sajtova, koje povećavaju interesovanje korisnika.

Savremeni Web dizajn

web-upgrade-1900x500
Stranice dizajniramo polazeći od vašeg vizuelnog identieta i poštujući najnovije Web standarde kako bismo ih učinili vizuelno atraktivnim i jednostavnim za korištenje. Profesionalni sajt će vam svojim izgledom i kvalitetom služiti kao sredstvo kojim ćete se obraćati klijentima.

Responsive Web dizajn

responsive
Za pozicioniranje sajta na pretraživačima veoma bitno je da li je prilagođen računarima, tebletima i mobilnim uređajima. U mogućnosti smo da optimizujemo vaše Web sajtove za sve dostupne rezolucije i uređaje na bilo kojoj platformi, sa navigacijom koja je jednostavna za korištenje.

e-Prodavnice

cover-1900x500
Izrada savremenih Web prodavnica za Online prodaju proizvoda. Kreiramo baze podataka sa proizvodima bez obzira na broj proizvoda. Prodavnice izrađujemo prema najnovijim ecommerce standardima.

Web aplikacije i servisi

ar-manufacturing-1900x500
Iskusni smo u razvoju naprednih Web aplikacija po zahtevu klijenata, sa kompleksnom poslovnom logikom koja obrađuje velike količine podataka i transakcija.

Izradu sajta prilagođavamo za svakog klijenta individualno, odgovarajući prema željama i potrebama naših klijenata pojedinačno i na taj način Web sajt ne samo da izgleda dobro nego i cilja pravu publiku na internetu.

Uz uslugu izrade Web sajta dobijate održavanje, kao i potpunu podršku.