NOVI SISTEM SMS NAPLATE PARKIRANJA
27. maja 2019.
Vaorani su pobedili vladu
30. maja 2019.

Key4s doo Beograd započeo proces sertifikacije kod sertifikacionog tela Quality Austria

Kako bi poboljšali kvalitet svojih usluga u dve najvažnije oblasti poslovanja koje se odnose na zelenu energiju i ITC tehnologije implementirali smo integrisani sistem kvaliteta prema ISO I IEC standardima.

 

Naše poslovanje će u budućnosti biti usklađeno sa pet novih standarda:

ISO 9001 – Sistem upravljanja kvalitetom

ISO 14001 – Sistem upravljanja zaštitom životne sredine

ISO 45001 – Sistem upravljanja bezbednošću na radu

ISO 50001 – Sistem upravljanja energetskom efikasnošću

ISO/IEC 27001 – Sistem upravljanja bezbednošću informacija

 

Dinamika vremena u kojem živimo i razvoj tehnologija koje tu dinamiku omogućuju stalno povećavaju očekivani nivo kvaliteta usluga kod korisnika. Korist od sertifikovanog i integrisanog sistema upravljanja poslovanjem vidimo pre svega kroz pouzdanost, kvalitet i stalnu dostupnost pružanja svojih usluga kupcima do čijeg nam je zadovoljstva stalo.

 

U oblasti razvoja kapaciteta obnovljivih izvora energije kroz proces projektovanja i izgradnje solarnih elektrana fokusirani smo na zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost. Obzirom na složenost poslovnih procesa sistem upravljanja bezbednošću na radu se postavlja kao imperativ u realizaciji ovih projekata.

 

Sa druge strane imperativ u oblasti poslovanja, koja se odnosi na razvoj poslovnih ITC rešenja i unapređenje postojećih kod naših klijenata, predstavlja bezbednost poslovnih informacija i sistemski pristup ovoj oblasti.

 

Sertifikacija integrisanog sistema upravljanja kvalitetom će se sprovesti kod Quality Austria jednog od vodećih evropskih sertifikacionih tela, koje je i član  IQNET – međunarodne sertifikacione mreže.