PRITISNI ENTER ZA BUDUĆNOST
16. maja 2018.
KEY4S I KASPERSKY LAB ZA SIGURNOST NA INTERNETU
5. decembra 2018.

IZRAČUNAJTE KOJI SOLARNI SISTEM ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA

Ulaganje u solarne panele bez sumnje je korisno i za fizička lica i za kompanije. Na taj način, desetine hiljada dinara se godišnje može uštedeti na računima za električnu energiju. Međutim, pre nego što investirate u solarne panele, važno je znati neke činjenice o njima, kao što su koliko novca možete uštedeti i koji sistem veličina treba instalirati, zavisno od potreba za energijom.

Da biste dobili odgovore na pitanja u vezi sa veličinom solarne elektrane, izlaznom snagom i kolika će  biti ušteda možete koristiti KEY4S GREEN solarni kalkulator.

 

KAKO KORISTITI KEY4S GREEN SOLARNI KALKULATOR?

Za korišćenje KEY4S GREEN solarnog kalkulatora potrebno je da unesete veličinu krova u m2 i prosečnu mesečnu potrošnju električne energije u KWh. Solarni kalkulator je intuitivan i prilagođen za sve veličine ekrana, tako da nećete imati problema sa korišćenjem na računaru, tabletu ili smart telefonu.

 

DOBIJTE ODGOVORE NA SVA PITANJA.

Ako ste odlučili da investirate u solarne panele, ali imate dodatna pitanja, mi smo spremni da pomognemo. Kontaktirajte nas putem email-a green@key4s.eu ili putem kontakt forme na našem sajtu https://green.key4s.rs/

Usluga je besplatna, bez obaveze i traje samo nekoliko minuta.